Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

...so this is Christmas...

Χριστούγεννα γιορτή αγάπης , γιορτή χαράς για μικρούς και μεγάλους ...
Χαμόγελα ευτυχίας παντού όλοι φαίνονται ξέγνοιαστοι παρόλες τις δύσκολες μέρες που διανύουμε. Ευτυχώς σκεφτομαι που υπάρχουν και αυτές οι μέρες που μας ξεκουράζουν από το άγχος τις καθημερινότητας και ξεχνάμε έστω και για λίγο τα όποια προβλήματα μας.
Σε λίγες μέρες μπαίνει  ο καινούριος χρόνος. Εύχομαι να είναι καλύτερος για όλους μας σε όλους τους τομείς. Εύχομαι να σταματήσουν οι πόλεμοι και κάθε άνθρωπος κάθε παιδάκι να έχει ένα σπίτι σε όποια πατρίδα δεν έχει σημασία. Γιατί όλοι αξίζουμε το ίδιο όποιο χρωμα και να έχουμε όποια και να είναι η θρησκεία μας. Την νέα αυτή χρόνια να επικρατήσει ο σεβασμός και η αγάπη για τον άνθρωπο από τον άνθρωπο.
Επίσης θα ήθελα αν και για κάποιους θα φανεί αστείο κάθε σκυλάκι επίσης να έχει μια οικογένεια που να το φροντίζει και να το αγαπά σαν ισότιμο μέλος της. Στεναχωριέμαι κάθε φορά που βλέπω ταλαιπωρημένα αδεσποτάκια στους δρόμους. Και είναι τόσα πολλά...και δεν ζητάνε πολλά τα καημένα παρα μόνο λίγη τροφή,νερό και αγάπη. Και αυτά είναι τίποτα μπροστα σε όλα αυτά που μας προσφέρουν αυτά τα γλυκά πλασματακια.
Τέλος να ευχηθώ κάθε άνθρωπος να έχει μια δουλειά με την οποία να μπορεί να ζει ο ίδιος και η οικογένεια του με αξιοπρέπεια.
Μακάρι η νέα χρονια να μας φέρει ότι πραγματικά επιθυμεί η ψυχή μας και οχι αυτά τα μεγάλα και άπιαστα αλλά τα μικρά και σημαντικότερα, πολλές όμορφες στιγμές με καλούς και πραγματικούς φίλους κοντά μας.

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο με υγεία 😊